România este pe mâini bune – Conform CV-ului, viitorul premier Marcel Ciolacu nu a avut niciun loc de munca până la vârsta de 37 de ani

best auto leo vaslui

Conform CV-ului publicat pe site-ul Camerei Deputaților, președintele PSD, Marcel Ciolacu, principalul lider al actualei opoziții, nu a avut nicio ocupație, respectiv, niciun loc de munca, până la vârsta de 37 de ani.

După peste 30 de ani de la răsturnarea regimului totalitar, guvernarea și opoziția au ajuns pe mâna unor politicieni care au probleme serioase legate de școlarizare

Marcel Ciolacu a susținut examenul de licență în drept după 9 ani de la absolvire, în sesiunea din februarie 2004, și a primit diplomă de licență în decembrie 2005. Însă, potrivit dispozițiilor legale în materie, examenul de licență trebuie susținut în maximum doi ani de la absolvirea facultății, rezultând că actualul lider al PSD a dobândit nelegal diplomă de licență în 2004, cel mai probabil aceasta fiind falsă.

Conform unui răspuns primit de la Academia Națională de Informații, Marcel Ciolacu a fost student al școlii doctorale din această academie în perioada 2013-2019, dar susținerea publică a lucrării de doctorat nu a fost organizată întrucât acesta nu a finalizat studiile de doctorat, nedepunând cerere de prelungire a perioadei de grație pentru anul universitar 2019-2020.

Titlul lucrării sale de doctorat este „Controlul parlamentar din perspectiva securității naționale”, fiind mai mult decât edificator asupra rolului lui Ciolacu de pion al unui organ de securitate națională, recte al SRI, în realizarea controlului Parlamentului, nu a controlului parlamentar asupra serviciilor secrete. Cert este că, și în acest caz, un colaborator al organelor de ieri și de azi a devenit, cu sprijinul acestora, un politician fruntaș, la un moment dat al treielea om în stat și liderul principalului partid din România. Marcel Ciolacu este un caz școală de politician conservă prin care SRI a pus hățurile pe cel mai mare partid din România.

De parcă ar fi secrete importante de stat, Academia SRI a refuzat să comunice media obținută de actualul lider al PSD la examenul de admitere la doctorat, precum și titlurile lucrărilor de specialitate pe care le-a prezentat cu ocazia înscrierii la acest examen.

De asemenea, a refuzat să comunice media generală și media de licență obținute de acesta după absolvirea Facultății de Drept a Universității Ecologice, informații refuzate și de această universitate, sub pretextul protecției datelor cu caracter personal. Marcel Ciolacu nu a dorit să răspundă la întrebările despre studiile sale ce pun mari semne de întrebare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informații de calitate.