Românii au altă părere – Klaus Iohannis susține că România este o țară stabilă și bine guvernată

best auto leo vaslui

La Ambasada României la Varșovia, Președintele României a declarat că este foarte mulţumit că există această coaliţie, că România este guvernată, că România este stabilă. Șeful statului susține că PSD și PNL au reușit să țină sub control toate crizele.

Iată ce a spus Klaus Iohannis: „Eu sunt foarte mulţumit că există această coaliţie, că România este guvernată, că România este stabilă, că acest Guvern are o majoritate solidă în Parlament. Am reuşit să trecem până acum cu bine prin toate crizele care au venit peste noi. Că se mai ceartă unul cu altul, că mai iese câte un politician avid de notorietate publică…, aşa-i în politică.

El a afirmat că, în principiu, lucrurile funcţionează ”în mare” şi că acest lucru s-a văzut.

„România are creştere economică, are una din cele mai mari creşteri economice. Criza energetică nu a dus la sărăcirea populaţiei României. În continuare putem să ne încălzim casele, putem să aprindem lumina. Şi acest lucru nu a fost chiar aşa de la sine înţeles când a început criza şi când toată lumea ne-a spus că n-o să facem faţă.

Ba, uite că am făcut faţă. Inflaţia scade, cu toate că au fost suficient de mulţi care ne-au spus că n-o să fim în stare să facem nimic. Iată, totuşi, am făcut. Inflaţia scade şi compensaţii vor exista şi vor fi făcute în aşa fel încât românii să nu simtă aceste crize foarte mult în buzunarul propriu. Deci, pot să spun: da, obiectivul principal şi motivul principal al existenţei acestei coaliţii a fost îndeplinit. România este stabilă şi este guvernată”, a mai spus Iohannis.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informații de calitate.