Românii să nu își facă griji – Iohannis susține că rotația premierilor se va întâmpla: „Nu există o alternativă viabilă la această coaliție”

best auto leo vaslui

Președintele Klaus Iohannis a declarat că rotația guvernamentală se va întâmpla și a apreciat că nu există o alternativă viabilă la această coaliție, iar organizarea de alegeri parlamentare anticipate este complicată.

Șeful statului a spus că politicienii au înțeles că țara trebuie guvernată de un guvern cu o susținere solidă în Parlament, precizând că este mulțumit de cum a guvernat Excutivul condus de Nicolae Ciucă.

Iată ce a spus Klaus Iohannis: „Nu cred că s-a așteptat cineva ca această coaliție să funcționeze numai cu lucruri bune, e o coaliție complicată, dar s-au înțeles. Această rotație este posibilă și se va întâmpla. Nu cred că există o alternativă viabilă la această coaliție.”

Președintele României nu vrea să audă de alegeri anticipate: „Alegeri vor fi, cel mai târziu la finalul anului viitor. Nu sunt motive de îngrijorare, nu vreau să dau exemple din vecinătatea mai apropiată sau mai îndepărtată, dar nu vom avea alegeri după alegeri, după alegeri”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informații de calitate.