S-a luat curentul la Timișoara în timpul ceremoniei oficiale de deschidere a Capitalei Culturale a Europei. În sala Operei era și premierul Nicolae Ciucă

best auto leo vaslui

Moment penibil la Timișoara în timpul ceremoniei oficiale de deschidere a Capitalei Culturale a Europei 2023. Sala Operei, plină de oficialități și invitați, a fost cufundată brusc în beznă în urmă unei pene de curent. Că o ironie a sorții, sloganul TM2023 este tocmai Luminează orașul prin ține! Shine your light, Timișoara!

Tocmai se încheiaseră discursurile oficiale, între care și cel al premierului Nicolae Ciucă, iar cei prezenți urmăreau un concert, când luminile s-au stins.

Totul a durat doar câteva minute până când au intrat în funcțiune generatoarele și s-a reluat alimentarea cu energie electrică a sălii de festivități.

Premierul Nicolae Ciucă a criticat scurt organizarea evenimentului de la Timișoara.

În urmă cu câteva zile, o altă până de curent lasă în beznă sala în timpul unui spectacol de teatru. Atunci, spectatorii au sărit în ajutorul actorilor și au aprins lanternele telefoanelor mobile pentru că piesă ‘O scrisoare pierdută să poată continuă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informații de calitate.