Silviu Mănăstire se autosuspendă din conducerea PNL și amenință jurnaliștii care au dezvăluit că și-a bătut iubita. Ce spune partenera lui

best auto leo vaslui

Silviu Mănăstire a anunțat vineri că se autosuspendă din funcția de secretar general adjunct al PNL, după ce presa a dezvăluit, în baza informațiilor din portalul instanțelor de judecată, că, în urma cu doi ani, a primit ordin de restricție pentru că și-a lovit iubita cu palmele peste față, a strâns-o de gât și a amenițat-o că o omoară.

În mesajul postat pe Facebook în care anunță că se autosuspendă, Mănăstire lansează amenințări la adresa jurnaliștilor care au scris despre scandalul de violență domestică din 2020, spunând că „se va ocupa de ei”. „Până lămuresc pe căi legale mizeria produsă de Tăpălagă, de sclavul lui trist Semeniuc și umflată politic de „istericul Ghinea” mă autosuspend din funcția de secretar general adjunct al PNL. Să am timp să mă ocup de niște băieți, ca pe vremuri. Nu mor caii când vor câinii!”, a scris Silviu Mănăstire pe Facebook,

„Polițiștii au încercat să îi afecteze imaginea partenerului meu” Între timp, partenera lui Silviu Mănăstire, care în 2020 a depus plângerea pentru violență domestică împotriva lui și a obținut ordinul de restricție, a declarat că regretă incidentul și i-a acuzat pe polițiștii care au intervenit că au îndemnat-o să depună plângerea „pentru a-i afecta imaginea partenerului meu care este persoană publică”.

„Incidentul care a avut loc îl regret și acum. Eram supărată în urma unor neînțelegeri, iar polițiștii au profitat de situația în care mă aflam și m-au îndemnat să cer ordin de protecție pentru a nu mai avea contact cu partenerul meu. Între noi nu au avut loc violente așa cum se spune. Am deschis dosar penal așa cum mi-au sugerat polițiștii, care probabil au încercat să îi afecteze imaginea partenerului meu, care este persoană publică”, a declarat partenera lui Silviu Mănăstire, citată de știripesurse.ro.

Iubita lui, acum: „Silviu nu este un om așa violent”. În plângerea din 2020 scria că a strâns-o de gât și a amenințat-o că o omoară Ea susține că politicianul și fostul jurnalist nu este o persoană violentă: „A fost o ceartă care a degenerat, după care ne-am lămurit situația. Eu nu am fost în instanță și mi-am retras cererea, ca să închidă dosarul, pentru că partenerul meu este un om minunat și ne-am și împăcat având în vedere că și-a cerut iertare. Este o ceartă și ține de noi. Silviu nu este un om așa violent precum scrieți voi și precum îl acuzați”.

Potrivit portal.just, Tribunalul București a impus pe 29 iulie 2020 un ordin de restricție, valabil 60 de zile, prin care îi interzicea fostului jurnalist să se apropie la mai puțin de 300 de metri de iubita sa, de reşedinţa acesteia şi de locul ei de muncă.

În plângerea depusă în instanță, femeia îl acuza pe Mănăstire de violență psihică și fizică. Concret, pe 14 mai 2020, Silviu Mănăstire „a devenit violent pe fondul consumului de băuturi alcoolice și a unei dispute casnice și a devenit agresiv față de concubina sa, având un limbaj agresiv inclusiv la adresa organelor de poliție”, potrivit deciziei instanței.


„La data de 14.05.2020, pârâtul Mănăstire Silviu a lovit-o pe intimată, în mod repetat, cu palmele peste față, a strâns-o de gât, împiedicând-o să respire, a împins-o peste o masă și a amenințat-o că o omoară, în timp ce se aflau la locuința situată în București”, se arată în actele depuse în instanță. Fostul jurnalist nu a fost prezent la termenele de judecată, fiind apărat de un avocat din oficiu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informații de calitate.