Soluția primarului de la 2 pentru lipsa locurilor de parcare: stâlpișori, amenzi și trotinete

best auto leo vaslui

Renunțați la mașină și cumpărați-vă o trotinetă, aceasta este soluția oferită de Radu Mihaiu, primarul sectorului 2 din București.

Sigur că pare o glumă dar în loc să ofere soluții pentru lipsa parcărilor din sector primarul a început să monteze stalpisori peste tot și să pună poliția de sector să dea amenzi acelora care din disperare nu au găsit o soluție.

Și se mai și lăudă cu acest lucru.

ATUNCI când nu ai idei, cel mai bine este să se plaseze problema asupra cetățenilor, cetățenii sunt de vină pentru că politicienii nu își fac treaba.

Primăria nu este treabă ușoară, nu este pentru toți. Salariul vine, firmele de casă sunt fericite, dar cetățenii trebuie să suporte lipsa investițiilor reale.

Nu sunt de vină primarii incompetenți pentru că nu oferă soluții pentru parcări moderne, sunt de vină cetățenii că își cumpără autoturisme iar autoritățile publice nu pot face față noilor aspirații de modernitate.

Să ai astăzi o mașină în București a devenit un lux, ești considerat de către autorități chiabur.

Radu Mihaiu nu se plimbă cu autobuzul, mijloacele de transport în comun creează repulsie politicienilor români datorită faptului că se confruntă zilnic cu sărăcia de care sunt vinovați.

Un primar responsabil întâi construiește locuri de parcare, apoi pune stâlpișori și mai apoi dă amenzi.

De ce nu spune nici un primar în campania electorală: știți, eu nu am soluții, singura mea soluție este să vă plimbați cu trotineta și să plătiți amenzi.

Primarii trebuie să acopere nevoile cetățenilor , iar pentru cetățeni trebuie realizate locuri de parcare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informații de calitate.