Sorin Grindeanu: A fost desemnat câştigătorul licitaţiei pentru construirea Subsecţiunii Chiribiş- Biharia a Autostrăzii Transilvania

best auto leo vaslui
Foto: Sorin Grindeanu Facebook

Ministrul Transporturilor Sorin Grindeanu a anunţat că a fost desemnat câştigătorul licitaţiei pentru construirea Subsecţiunii Chiribiş- Biharia a Autostrăzii Transilvania. După semnarea contractului, Asocierea de constructori români va avea la dispoziţie 785,21 milioane de lei, fără TVA şi 24 de luni pentru a construi această subsecţiune, a adăugat el.

„A fost desemnat câştigătorul licitaţiei pentru construirea Subsecţiunii Chiribiş- Biharia a Autostrăzii Transilvania! După semnarea contractului, Asocierea de constructori români va avea la dispoziţie 785,21 milioane de lei (fără TVA) şi 24 de luni (6 luni proiectare şi 18 luni execuţie lucrări) pentru construirea celor 28,55 km ai acestui proiect”, a scris Sorin Grindeanu, joi pe Facebook.

Ministrul Transporturilor a mai spus că procedura pentru semnarea contractului, finanţat din fonduri europene nerambursabile, va putea fi demarată peste 10 zile, dacă nu vor fi depuse contestaţii.

Sursă:news.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informații de calitate.