Sportul, căpușat de oameni politici – Un secretar de stat vine de la shaormerie! Nicio legătură cu domeniul

best auto leo vaslui
Un secretar de stat vine de la șaormerie!

Un nou caz șocant apare în politica românească. De la shaormerie a ajuns direct pe fotoliul de secretar de stat din ministerul Sportului. El a ajuns în această poziție fără să aibă nicio legătură cu acest domeniu. Pe poziția unde este acum, Flavius Sirop au fost mari sportivi români precum Cornel Dinu sau Octavian Bellu. Jurnaliștii Realitatea Plus au încercat să îl contacteze pe secretarul de stat, dar fără succes. 

Pe scaunul unor mari campioni se află acum, ca secretar de stat responsabil cu sportul românesc, un om politic care nu are nicio legătură cu lumea sportului. Flavius Sirop are 40 de ani și a terminat facultatea de fizică din Craiova.

Sirop a intrat în politică de la 22 de ani, atunci când a fost referent la Cabinetul Parlamentar al deputatului Cornel Boiangiu. Apoi, în 2008, a candidat la parlamentare din partea Partidului Noua Generație, fondat de Gigi Becali.

Un alt lucru important dezvăluit de CV-ul secretarului de stat este că el a fost manager în urmă cu 5 ani la o șaormerie.

În timpul liber, Flavius Sirop cânta hip-hop sub numele „Vastu” și sub care a devenit cunoscut în lumea muzicală craioveană. Pe internet a rămas o singură piesă cântată de el: „Voi continua”.

În 2011 a ajuns șef peste firma de salubritate din Craiova. În acel moment era aproape de PDL, pentru că era apropiat de Radu Berceanu.

În ultima perioadă, Sirop a fost promovat, treaptă cu treaptă, pe listele de consilieri locali la Craiova, a fost vreme de 5 ani și subprefect al Doljului. Din 2022, Flavius Sirop a devenit secretar de stat la Ministerul Sportului.

Sursă:realitatea.net

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informații de calitate.