Statul capturat de mafie… Marcel Ciolacu îl laudă pe fugarul Ionel Arsene

best auto leo vaslui

Reacție scandaloasă a președintelui PSD, Marcel Ciolacu, la adresa condamnatului fugar Ionel Arsene. Liderul social-democraților a precizat că nu comentează decizia magistraților care l-au condamnat pe fostul președinte al CJ Neamț, dar l-a lăudat pentru tot ceea ce a făcut pentru județ. Remarca vine în condițiile în care un pod recondiționat în mandatul lui Arsene și „garantat” de acesta s-a prăbușit sub greutatea unui camion, pentru că lucrările au fost făcute de mântuială.

Voi fi cel mai bun prieten al dvs. dacă vom continua ceea ce a început la Neamț, ceea ce a început fostul nostru coleg Ionel Arsene. Niciodată nu am comentat nicio decizie a unui magistrat și nici nu o să comentez atât timp cât o să fac politică și o să fiu persoană publică. În schimb, eu vreau să îi mulțumesc lui Ionel Arsene pentru ceea ce a făcut pentru nemțeni și pentru județul Neamț,” a afirmat Marcel Ciolacu, în fața reprezentaților PSD Neamț.

Comentariul liderului PSD a fost primit cu aplauze.

Cometariul lui Ciolacu a venit în contextul în care, după mai bine de un an de la prăbușirea podului Luțca din Neamț, nimeni nu este găsit vinovat! Culmea, societatea care a executat lucrările de reabilitare refuză să plătească amenda primită și chiar dă în judecată Inspectoratul de Stat în Construcții.

Totul în timp ce autoritățile nu au găsit nicio soluție tehnică pentru înlocuirea podului. Inclusiv Ionel Arsene, fostul președinte al CJ Neamț, acum fugar în Italia, a garantat personal pentru podul prăbușit. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informații de calitate.