SUA | VIDEO: Proprietari de Tesla postează imagini cu mașinile lor electrice care nu funcționează în frig

best auto leo vaslui

Mai mulți proprietari de Tesla au postat clipuri video pe net cu mașinile lor electrice refuzând să funcționeze în timpul frigului teribil care a lovit Statele Unite și Canada.

Numeroși proprietari de mașini Tesla au relatat faptul că nu au putut să intre în autovehiculele lor în timpul perioadei de frig care a lovit America de Nord. Un metereolog din Ontario, Rachel Modestino, a publicat un video în care arată că portiera mașinii sale a înghețat la minus 15 grade.


„Fa pariu că nu v-ați gândit la gheață atunci când ați făcut designul de Tesla”, a spus ea în timpul clipului postat pe Twitter.”

Postarea femeii a devenit virală, atât din partea criticilor mașinilor Tesla, cât și din partea susținătorilor.

Anterior, un jurnalist de radio din Statele Unite ale Americii, Domenick Nati, a devenit viral după ce a postat un video cu modelul său Tesla S, care nu se încarcă în timpul vremii reci. Temperatura era în jur de minus 7 grade, una des întâlnită și-n România, mai ales în nopțile de iarnă.

Statele Unite și Canada au trecut prin cel mai friguros Crăciun de decenii, după cum a scris Daily Mail. Peste 1,5 milioane de oameni au fost lăsați fără curent, 10.000 de zboruri au fost anulate și cel puțin 19 persoane și-au pierdut viața.

Reamintim că promovarea agresivă a mașinilor electric a avut ca motivație tocmai combaterea încălzirii globale care ar acapara planeta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informații de calitate.