Suma enormă a alocației confirmă – Gabriela Firea susține că legea ei protejează copiii și sprijină familiile

best auto leo vaslui

Suma enormă a alocației confirmă că statul român protejează copiii și familiile vulnerabile. PSD, PNL, UDMR și USR au votat legea propusă de Firea prin care aproximativ 50% din copiii țării sunt în pericol.

Gabriela Firea susține că Legea prevenirii separării copilului de familie, votată în Camera Deputaților, este bună, iar românii au fost induși în eroare. Textul documentului spune negru pe alb că statul poate interveni în familie în următoarele cazuri:

  • Părinții sunt plecați la muncă în străinătate;
  • Exercită influențe negative asupra copilului;
  • Unul sau mai mulți copii nu sunt vaccinați.

Cel mai controversat articol este acela care permite statului Român prin direcțiile de asistență socială să ia copiii români din familiile sărace.

Iată ce a spus Gabriela Firea: Această lege pentru care s-a făcut, din păcate, un scandal uriaș și un imens deserviciu copiilor săraci, este în dezbatere publică din august anul trecut, dar nu a interesat pe nimeni. Vreau să vă mai spun cu toată responsabilitatea și anul trecut și în anii precedenți, cei mai mulți copii care au ajuns în grija statului dați de bunăvoie de părinți. Deci nu luați cu forța de către autorități, de la părinți, dați de către familii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informații de calitate.