Tânăra care a pus capăt vieții Alinei Ciobanu încearcă să-și schimbe declarația

best auto leo vaslui

Într-o dezvoltare recentă a tragicului caz al adolescentei Alina Ciobanu, care a fost ucisă de către cea mai bună prietenă la malul mării, apar informații privind o posibilă schimbare în declarațiile oferite de către tânăra acuzată. Loredana Atănăsoaie, autoarea faptei oribile, pare să încerce să modifice mărturiile date anterior, în încercarea de a-și susține o posibilă apărare în instanță.

Inițial, Loredana Atănăsoaie a declarat că a înjunghiat-o pe Alina Ciobanu o singură dată în gât. Cu toate acestea, în declarațiile recente, ea a menționat că a mai aplicat o lovitură, de data aceasta în zona umărului, justificându-și acțiunile prin invocarea unei presupuse legitime apărări. Avocatul familiei Alinei Ciobanu, Florin Răican, a subliniat că această teză de legitimă apărare nu pare să fie validă și că mărturiile schimbătoare ale acuzatei ar putea fi rezultatul influenței avocaților săi.

Răican a criticat și lipsa unei reconstituiri a crimei până în prezent, sugerând că procurorii ar trebui să se concentreze asupra fiecărui detaliu pentru a asigura că recunoașterea vinovăției se potrivește cu starea reală a faptelor. Familia Alinei Ciobanu este determinată să obțină o pedeapsă corespunzătoare pentru Loredana și își dorește ca autoritățile să facă tot posibilul pentru a face lumină în acest caz de o gravitate extremă.

În încheiere, avocatul Răican a subliniat că există semne de întrebare cu privire la anumite aspecte ale cazului și că este necesară clarificarea lor. Imaginile de la locul faptei sunt incomplete și ridică întrebări cu privire la posibila implicare a altor persoane sau circumstanțe neelucidate. Familia Alinei Ciobanu dorește ca adevărul să iasă la iveală și să obțină dreptate pentru pierderea tragica suferită.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informații de calitate.