Timpi de aşteptare de până la 500 de minute pentru camioane, atât pe sensul de intrare, cât şi pe cel de ieşire din ţară

best auto leo vaslui

Şoferii de camioane aşteaptă, duminică, sute de minute pentru intrarea sau ieşirea din ţară prin punctele de trecere a frontierei din sudul şi estul ţării. La ieşirea din ţară, timpii estimaţi depăşesc 400 de minute la Galaţi, iar pe intrarea în ţară, la Negru Vodă, ajung la 500 de minute.

Potrivit aplicaţiei Trafic Online a Poliţiei de Frontieră, duminică la ora transmiterii acestei ştiri, se înregistrează timpi mari de aşteptare pentru intrarea şi ieşirea din ţară a camioanelor.

La ieşirea din ţară, punctele roşii de pe hartă sunt Calafat (150 de minute), Negru Vodă (60 de minute), Isaccea (320 de minute), Galaţi (400 de minute) şi Albiţa (100 de minute).

La intrarea în ţară, puntele roşii sunt Calafat (250 de minute), Giurgiu (70 de minute), Negru Vodă (500 de minute), Isaccea (60 de minute), Galaţi (60 de minute) şi Albiţa (80 de minute).

Conform datelor de la aplicaţia Trafic Online, timpii ridicaţi de aşteptare se datorează numărului mare de camioane prezente la intrarea şi ieşirea din ţară, dar şi durata mare a controalelor în Republica Moldova şi Ucraina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informații de calitate.