UN JURNALIST MILITAR RUS SUSȚINE CĂ „ROMÂNII SUNT TĂCUȚI, DAR PERICULOȘI”. CE A PUTUT SĂ DISTRIBUIE PE INTERNET

best auto leo vaslui
Semion Pegov, un jurnalist militar și blogger rus, a distribuit pe canalul său de Telegram, „War Gonzo”, un videoclip de pe frontul din Ucraina. Vorbește despre o ladă cu muniție din România

Un jurnalist militar și blogger rus susține faptul că „românii sunt tăcuți, dar periculoși”. Pe un canal de comunicare, Semion Pegov a distribuit un videoclip în care apar arme românești care ar fi fost capturate de forțele ruse în Lugansk. Bărbatul susține că acest lucru i-ar fi „enervat” pe soldații ruși aflați în Donbas. Potrivit autorităților române, însă, proiectilele respective nu au fost trimise de țara noastră pe front.

Semion Pegov, un jurnalist militar și blogger rus, a distribuit pe canalul său de Telegram, „War Gonzo”, un videoclip de pe frontul din Ucraina. Bărbatul, care este unul dintre propagandiștii ruși populari, le-a arătat celor un milion de abonați la canalul respectiv un videoclip în care apar arme românești. Jurnalistul rus susține că „muniția produsă de România” a fost capturată de forțele ruse în Lugansk și că „românii sunt tăcuți, dar periculoși”. Mai mult decât atât, soldații ruși din Donas s-ar fi arătat „enervați” de acest lucru.

Jurnalistul militar rus: ”Românii sunt tăcuți, dar periculoși”

Videoclipul a fost postat în cursul serii de joi pe canalul Telgram, iar, în dreptul filmulețului, jurnalistul militar rus a spus: ”Românii sunt tăcuți, dar periculoși. Soldații brigăzii 3 din DPR (n.r. Republica Populară Donețk) au arătat pentru War Gonzo muniție NATO interesantă, pe care au capturat-o lângă satul Novouganskoye (n.r. situat la aproximativ 25 km de Bakhmut). Armele NATO nu mai surprind pe nimeni în Donbas, dar în acest caz, acestea sunt granade pentru lansatoare, silențioase și pot atinge ținte la 3 km. Această armă i-a enervat foarte mult pe luptătorii din prima linie. Judecând după marcaje, acest arsenal a venit din România”.

În filmarea respectivă apare o cutie cu muniție cu granade antitanc pentru lansatoarele AG-9. În plus, soldații susțin că armele sunt din Spania, iar pe eticheta de pe ladă apare trecută unitatea militară 01405 Muncelu, data de ambalare și verificare fiind 18.05.2004, arată observatornews.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informații de calitate.