Un tânăr din Pădureni, la un pas să-și omoare unchiul chiar înainte de Paște

best auto leo vaslui

Un bărbat de 20 de ani din satul Pădureni a fost reținut de polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Huși pentru infracțiunile de violare de domiciliu, amenințare și violență în familie. Incidentul a avut loc pe 6 aprilie 2023, când tânărul a pătruns fără drept în curtea unui unchi în vârstă de 54 de ani, din satul Rusca, și l-a agresat, aplicându-i lovituri cu un corp contondent. Conform raportului de expertiză emis de medicii legiști, victima a suferit leziuni grave care necesită aproximativ o lună de îngrijiri medicale pentru vindecare.

Vecinii susțin că aceasta nu a fost prima dată când tânărul și-a amenințat unchiul cu moartea, iar bărbatul a scăpat miraculos din mâinile agresorului. Polițiștii au demarat o anchetă și au reținut bărbatul în urma administrării probatoriului. Cercetările continuă sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Huși, în vederea stabilirii și probării întregii activități infracționale a persoanei cercetate.

Bărbatul urmează să fie prezentat instanței Judecătoriei Huși cu propunerea de arestare preventivă. Este important să ne asigurăm că infractorii răspund pentru acțiunile lor și că justiția este făcută pentru victimele lor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informații de calitate.