UPDATE: Femeia decedată în accidentul rutier de la Odaia Bursucani avea 67 de ani

best auto leo vaslui

UPDATE: Ieri-seară, la data de 6 mai 2023, în jurul orei 19:39, Poliția Municipiului Bârlad a fost alertată prin apelul de urgență 112 cu privire la un accident rutier produs pe un drum sătesc din localitatea Odaia Bursucani, comuna Grivița, județul Vaslui, soldat cu decesul unei persoane.

Din primele informații obținute în urma cercetărilor preliminare, se pare că un bărbat în vârstă de 44 de ani, din comuna Ghidigeni, județul Galați, care conducea o autoutilitară înregistrată în județul Galați, efectua manevra de mers înapoi. În timpul manevrei, vehiculul ar fi lovit o femeie în vârstă de 67 de ani, din localitatea Odaia Bursucani, care se afla pe drumul public ca pieton. Din nefericire, femeia a suferit răni atât de grave încât a decedat. Conducătorul autoutilitarei a fost supus testului alcoolscopic, care a avut rezultat negativ. În acest caz, s-a întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă, iar autoritățile vor efectua cercetări pentru a stabili cu exactitate circumstanțele în care s-a produs accidentul rutier, conform declarației inspectorului de poliție Bogdan Gheorghiță, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Vaslui.

Tragedie în Odaia Bursucani: O femeie de 67 de ani a fost victima unui accident rutier!

O tragedie s-a abătut asupra comunității din satul Odaia Bursucani, comuna Grivița. Mihaela Cozianu, în vârstă de 67 de ani, a pierdut viața în urma unui accident rutier petrecut pe o uliță din sat. Femeia a fost lovită mortal de o dubiță care se deplasa cu spatele, iar șoferul, neobișnuit cu zona, nu a observat-o. Martorii au apelat imediat numărul de urgență 112 și au solicitat o ambulanță, dar, din nefericire, cadrele medicale de la Serviciul de Ambulanță Județean (SAJ) Vaslui – Substația Bârlad au constatat că femeia era deja decedată.

“Acum o oră, în Grivița, s-a produs un accident rutier. O femeie în vârstă de 67 de ani a fost lovită de o mașină. Am trimis imediat o ambulanță de tip C2, echipată cu medic, care a găsit victima cu răni incompatibile cu viața. A fost declarată decedată, iar cazul a fost preluat de poliție”, a declarat medicul Dan Ungureanu, purtătorul de cuvânt al SAJ Vaslui, ieri seară în jurul orei 21:30.

Femeia, Mihaela Cozianu, era cunoscută în sat ca fiind consumatoare de alcool și se pare că s-a strecurat în spatele dubiței în momentul în care șoferul efectua manevra de mers înapoi. Din păcate, conducătorul autoutilitarei nu a observat-o și a lovit-o accidental. Această tragedie vine la scurt timp după decesul fiului femeii, care și el a pierit în urma unor probleme legate de consumul de alcool. Mihaela Cozianu mai avea un singur frate, iar Primăria Grivița se va ocupa, probabil, de organizarea înmormântării.

Alina Munteanu, primarul comunei Grivița, a declarat că nu dispun de detalii exacte privind accidentul, dar vor primi mai multe informații de la Poliție după finalizarea cercetărilor. Primăria se va implica în organizarea înmormântării, având în vedere situația familială a victimei.

În continuare, vom reveni cu detalii pe măsură ce aflăm informații suplimentare despre acest tragic accident rutier.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informații de calitate.