UPDATE – Incendiu la o şcoală din Constanţa/ Peste 700 de elevi şi profesori au ieşit din clădire/ Pompierii intervin cu mai multe autospeciale/ Un elev şi doi adulţi au fost evaluaţi medical după ce au făcut atac de panică

best auto leo vaslui

Un incendiu a izbucnit, vineri dimineaţă, la o şcoală din municipiul Constanţa, pompierii intervenind cu mai multe autospeciale. Peste 700 de elevi şi profesori s-au autoevacuat din clădire. Un elev de nouă ani şi doi adulţi au fost evaluaţi medical de echipajele sosite la locul incendiului, întrucât au făcut atac de panică, dar au refuzat să fie transportaţi la spital.

UPDATE – Reprezentanţii ISU Constanţa au precizat că, în urma incendiului, au ars materiale depozitate lângă panoul electric care a luat foc. 

”Au fost evacuaţi 734 elevi şi 24 adulţi. Un elev în vârstă de 9 ani a fost evaluat medical la faţa locului (atac de panică) şi refuză transportul la UPU Constanţa, a fost preluat de mama acestuia. De asemenea, doi adulţi au fost asistaţi de echipajele SMURD şi SAJ, cu atac de panică, refuză transportul la UPU Constanţa”, a arătat sursa citată.

Pompierii acţionează pentru ventilarea întregii clădiri.

ŞTIREA INIŢIALĂ – Potrivit ISU Constanţa, pompierii au intervenit la Şcoala 30, pentru lichidarea unui incendiu, acolo fiind trimise două maşini de stingere, o autoscară, o descarcerare, 2 autospeciale SMURD B şi o autospecială pentru victime multiple.

”S-au autoevacuat 734 de copii şi 24 de profesori”, a precizat sursa citată.

Incendiul a fost stins.

Sursă:news.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informații de calitate.