Victor Ciutacu prevede sfârşitul carierei politice a lui Iohannis: „Începe să fie executat. Autorii sunt aceiaşi ca în cazul lui Băsescu”

best auto leo vaslui

Jurnalistul Victor Ciutacu a remarcat faptul că președintele Klaus Iohannis e tot mai criticat în ultima vreme, după ce şeful statului a stârnit un val de revoltă în rândul românilor când a închiriat un avion privat luxos pentru deplasarea în Japonia şi Singapore.


Ciutacu aseamănă felul în care Klaus Iohannis a ajuns să fie criticat în spaţiul public cu modul în care a fost „executat politic” fostul preşedinte Traian Băsescu, pe finalul celui de-al doilea mandat. Jurnalistul România TV crede că aceste nemulţumiri sunt provocate de forţe oculte, care odată ce se folosesc de unii oameni politici, preferă să-i elimine din atenţia publicului prin diverse metode.

„Cu vreo doi ani înainte de sfârșitul celui de-al doilea său mandat, Băsescu a început să fie executat violent din interior. Firul roșu a fost corupția cercului său intim, neamurile și instituția Udrea. Cu mai puțin de doi ani înaintea finalizării mandatului numărul doi, Iohannis începe să fie executat. Firul roșu e ciocoismul, al lui și al singurului său neam apropiat, instituția Carmen. Autorii-s aceiași, „narativul” diferă olecuță. Asta dacă nu se umblă și la dosarul casei luată cu acte false”, a spus Victor Ciutacu, pe pagina sa de Facebook.

Preşedintele a călătorit în Japonia şi Singapore însoţit de Carmen Iohannis

Preşedintele Klaus Iohannis şi soţia sa, Carmen Iohannis, au fost primiţi, marţi dimineaţa, la Palatul Imperial din Tokyo, de Împăratul Japoniei, Naruhito, şi Împărăteasa Japoniei, Masako, informează Agerpres. Discuţiile s-au purtat pe segmente separate: preşedintele Iohannis cu Împăratul Naruhito, respectiv Prima Doamnă cu Împărăteasa Masako. De asemenea, Klaus Iohannis a susținut marți, 7 martie, la Tokyo, declarații de presă comune cu Prim-ministrul Japoniei, Fumio Kishida.

Sursă:romaniatv.ne

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informații de calitate.