VIDEO | Primărița Elena Lasconi vrea să mute Câmpulungul în regiunea Brașov: O să fac tot ce este omenește posibil. Dacă e nevoie, o să strâng semnături de la toți locuitorii

best auto leo vaslui

Primărița din Câmpulung, Elena Lasconi, a anunțat că vrea să transfere orașul în județul Brașov, deoarece acesta este sabotat atât de Prefectură, cât și de Consiliul Județean.

Aceasta este dezamăgită de faptul că nu a primit bani de la CJ Argeș, ia precteful îi pune bețe în roate la proiectele aflate în derulare.

„Mă gândesc foarte serios ca la regionalizare să trecem pe partea Brașovului! Asta îmi doresc eu!

O să fac tot ce este omenește posibil. Ar trebui, practic, să vorbim și cu partea aia de Dragoslavele, Valea-Mare, ca să prindem tot taseul până la Brașov.

O să fac tot ce este omenește posibil. Dacă e nevoie, o să strâng semnături de la toți locuitorii din Câmpulung pentru a face lucrul acesta.”, a spus Lasconi.

Primărița are și intenția de a schimba numele orașului din Câmpulung în Câmpulung Muscel

„Oricum, anul acesta o să trimit o hârtie către prefectură, pentru că vreau să facem referendum atunci când vor fi alegerile locale pentru a schimba denumirea din Câmpulung în Câmpulung-Muscel.

Eu țin foarte mult la rădăcini și identitate, chiar dacă nu sunt câmpulungeancă. Iubesc orașul acela, este casa mea.”, a mai spus Lasconi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informații de calitate.