Viktor Orban: Ucraina este o țară inexistentă din punct de vedere financiar

best auto leo vaslui

„Ucraina nu se poate finanța singură. Întrebarea este dacă vom menține ajutorul pentru Ucraina sau nu. De îndată ce spunem nu, atunci războiul se termină” a spus premierul Ungariei într-un interviu la Radio Kossuth în care a vorbit pe larg despre relațiile maghio-americane, dar a menționat și războiul ruso-ucrainean, călătoria lui Macron în China și inflație, scrie 24.hu.

Potrivit prim-ministrului, finanțarea Ucrainei nu poate fi continuată la nesfârșit. Pensiile, salariile, educația și sănătatea ucrainene sunt plătite de Europa, slăbind astfel economia europeană. Mai mult, potrivit lui, dacă am înceta să finanțăm Ucraina, războiul s-ar termina imediat.

Nu se așteaptă nicio intervenție de la Bruxelles în furnizarea de asistență pentru a reduce inflația din timpul războiului. Ucraina este o țară inexistentă din punct de vedere financiar. Nu se poate finanța singură. Întrebarea este dacă vom menține Ucraina sau nu. De îndată ce spunem nu, atunci războiul se termină a spus premierul.

Pensiile, salariile, educația și asistența medicală din Ucraina sunt plătite de Europa, luând banii din economia europeană.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informații de calitate.