Virgil Popescu ajută OMV Petrom să plătească un sfert din taxa de solidaritate – AUR: „Este trădare de țară”

best auto leo vaslui

Uniunea Europeană a văzut încasările nejustificat de mari din zona de energie de anul trecut, fapt pentru care a impus țărilor Uniunii Europene să ia măsuri printr-o așa lege a așa numită lege a solidarității sociale.

Deputatul AUR Antonio Andrusceac susține că OMV Petrom va plăti un sfert din taxa de solidaritate, totul cu ajutorul lui Virgil Popescu și amendamentele propuse de Klaus Iohannis.

Iată ce spune acesta: Au fost scoase toate acele amendamente care ar fi permis taxarea OMV-ului și avem astăzi la vot o formă prin care Black Sea Oil&Gas nu mai plătește nimic, iar suma maximă care se poate lua de la o UE nu este cunoscută de cei de la Ministerul Finanțelor. De ce? Pentru că raportările pentru acest an așteaptă să fie făcute de cei care urmează să fie taxați după ce vor vedea forma finală a acestei legi.”

Deputatul AUR susține că acest lucru este un act de trădare națională: „Ne-am opus introducerii acestor modificări. Proiectul a fost votat în comisii, unde nu a existat cvorum. Chiar în comisia de muncă, unde sunt membru, nu a existat cvorum. A trecut și prin Comisia de buget.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informații de calitate.