Zelenski susține că va câștiga războiul cu ajutorul britanicilor – Ucraina va primi sprijin militar masiv

best auto leo vaslui

Președintele ucrainean Volodimir Zelenski a vorbit despre speranțele de a aduce victoria mai aproape” în 2023 cu sprijinul Marii Britanii.

El a declarat că a discutat despre continuarea cooperării în domeniul apărării” cu premierul Rishi Sunak în cadrul unei convorbiri telefonice de astăzi.

Atacurile cu drone rusești asupra Ucrainei par să se fi intensificat în ultimele trei nopți, cu atacuri asupra orașelor și serviciilor de utilități.


Președintele ucrainean Volodimir Zelenski a vorbit despre speranțele de a aduce victoria mai aproape” în 2023 cu sprijinul Marii Britanii. El a declarat că a discutat despre continuarea cooperării în domeniul apărării” cu premierul Rishi Sunak în cadrul unei convorbiri telefonice de astăzi. Zelenski a scris pe Twitter: Am convenit să ne intensificăm eforturile pentru a ne apropia victoria în acest an. Avem decizii concrete în acest sens”.

Sunak a declarat că Ucraina poate conta pe Marea Britanie pentru a continua să o sprijine pe termen lung”, a declarat purtătorul de cuvânt al premierului. De asemenea, se lucrează la furnizarea de echipamente suplimentare în următoarele săptămâni și luni pentru a asigura victoria Ucrainei pe câmpul de luptă, i-a spus Sunak lui Zelenski.

Aceasta a avut loc în timp ce orașul Ivanivka, situat pe linia frontului, în regiunea Luhansk, a fost lovit de bombardamente, iar serviciile de urgență au fost văzute luptând cu incendiile.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informații de calitate.