A CONFUNDAT LICEUL CU DISCOTECA! CUM S-A ÎMBRĂCAT O ELEVĂ DIN BOTOȘANI, IERI, ÎN PRIMA ZI DE ȘCOALĂ

best auto leo vaslui

O elevă a unui liceu din Botoșani i-a uimit pe toți cei prezenți cu ținuta pe care a ales-o pentru prima zi de școală. Tânăra nu s-a sfiit să le arate celor prezenți la festivitate ce corp frumos are, iar ceilalți părinți au rămas de-a dreptul surprinși.

Nu mai este niciun secret că de la un an la altul elevii au tendința de a încerca să îi impresioneze mai mult pe colegii lor, mai ales în ultima perioadă. De aceea, aleg să își achiziționeze tot felul de obiecte vestimentare care atrag atenția din prima, nevoia de afirmare fiind din ce în ce mai mare.

Ținuta unei eleve din Botoșani, demnă de o ieșire la discotecă

Uniformele școlare nu mai sunt la modă acum, iar elevii par să experimenteze din ce în ce mai multe ținute extravagante. Acesta este și cazul unei tinere din Botoșani care i-a surprins pe toți cei prezenți cu hainele pe care le-a ales în prima zi de școală.

Tânăra domnișoară a venit îmbrăcată într-o fustă foarte scurtă, care i-a făcut pe toți băieții din jurul ei să întoarcă imediat capetele după ea. Cu o jachetă de piele neagră și cu o pereche de botine în picioare, tânăra a atras atenția tuturor, ținuta fiind considerată potrivită pentru discotecă, nicidecum pentru începerea anului școlar.

Părinții prezenți în curtea liceului din Botoșani nu au fost foarte încântați de imaginea pe care eleva o afișa cu nonșalanță. Din păcate, acesta nu este singurul caz în care tinerele eleve aleg să poarte haine mult prea decoltate sau scurte pentru a atrage atenția tuturor celor din jur și pentru a fi luate în seamă de băieți. Nevoia aceasta constantă de afirmare a devenit din ce în ce mai populară în rândul adolescenților din ziua de azi, tocmai de aceea este important ca ei să înțeleagă că nu este nevoie de o astfel de abordare.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informații de calitate.