Accident cu victime la 7 Case. Un autoturism s-a răsturnat șI a ajuns în decor (FOTO)

best auto leo vaslui

Accident rutier în comuna Costești: Trei persoane implicate, una transportată la spital cu dureri în zona lombară

ULTIMA ORĂ… În această dimineață, pompierii din Vaslui au intervenit rapid în urma unui accident rutier produs pe DE 581, în zona șapte Case din comuna Costești. Echipajele de intervenție au fost mobilizate cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, două ambulanțe SMURD și au acordat primul ajutor în vederea asigurării măsurilor PSI și evaluării stării victimelor.

Accidentul a avut loc atunci când un autoturism în care se aflau trei bărbați a ieșit de pe carosabil și s-a răsturnat. La sosirea pompierilor, autoturismul era răsturnat în afara drumului, iar una dintre persoanele aflate în interior era blocată. Echipajele de intervenție au imediat acționat pentru deblocarea și evacuarea victimei.

Toate cele trei persoane implicate în accident au fost evaluate medical. Două dintre acestea au necesitat îngrijiri medicale și au primit primul ajutor în ambulanțele SMURD. Ulterior, unul dintre bărbați, în vârstă de 39 de ani, care acuza puternice dureri în zona lombară, a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean de Urgență Vaslui pentru investigații suplimentare și tratament adecvat.

Autoritățile continuă cercetările pentru a stabili cauzele exacte ale accidentului rutier. Momentan, nu au fost furnizate informații suplimentare cu privire la starea celorlalte două persoane implicate în incident.

Intervenția promptă a pompierilor și a echipajelor de salvare a contribuit la gestionarea eficientă a situației de urgență și la acordarea asistenței medicale necesare victimelor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informații de calitate.