Accident la Rafinăria Petromidia – Starea femeii rănite este gravă / Ea este în continuare intubată şi ventilată mecanic / ITM a început o anchetă

best auto leo vaslui

Starea femeii rănite în accidentul de la Rafinăria Petromidia este gravă, au precizat reprezentanţii Spitalului Judeţean Constanţa. De asemenea, în acest caz Inspectoratul Teritorial de Muncă din Constanţa a început o anchetă pentru a stabili cum s-a petrecut accidentul de muncă.

UPDATE: “Pacienta a fost internată aseară în stare foarte gravă în Secţia Terapie Intensivă unde beneficiază de supraveghere continuă şi îngrijire intensivă din partea personalului înalt calificat. Din păcate, starea generală se menţine la fel de gravă. Pacienta este în continuare intubată şi ventilată mecanic”, a declarat, duminică, pentru News.ro, purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, Crina Kibedi.

Pacienta are 38 de ani. 

ŞTIRE INIŢIALĂ: Reprezentanţii Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa au anunţat că starea femeii rănite la Rafinăria Petromidia este una generală gravă, aceasta fiind internată în Secţia de Terapie Intensivă.

Inspectorul şef al ITM Constanţa, Marian Becheanu, a declarat duminică, pentru News.ro, că a fost începută o anchetă în acest caz. 

“În urma accidentului de muncă de la Rafinăria Petromidia au fost două victime: una a decedat, e vorba de un bărbat şi cealaltă a fost resuscitată, se află internată la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa. Imediat după producerea evenimentului doi inspectori de muncă au fost trimişi acolo pentru a face cercetarea şi au început să ia declaraţii, au făcut primele constatări. Sunt câteva ipoteze de lucru, le urmăm, verificăm pentru a vedea în ce împrejurări s-a produs evenimentul şi pentru a afla cauzele acestuia”, a afirmat Marian Becheanu.

O femeie şi un bărbat au căzut, sâmbătă, într-un bazin de azot la Rafinăria Petromidia Năvodari. Compania a precizat că accidentul a avut loc în timpul unor proceduri de rutină.

Un bărbat de 55 de ani şi-a pierdut viaţa.

Sursă:news.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informații de calitate.