Acțiunile și declarațiile președintelui Consiliului județean Vaslui, Buzatu Dumitru. Gafele continuă.

“Cel mai greu lucru a fost să nu mi se urce de tot la cap. Cred că acest aspect îi trebuie capitalului românesc: seriozitate, multă muncă, pentru a nu i se urca micului capitalist la cap, să creadă că e puternic și poate face orice. Trebuie să fiți foarte atenți”

best auto leo vaslui

Acesta nu ratează niciun bâlci, târg sau hram pentru a-și întări raportul de forță și imagine în mintea colectivă a mulțimii în fata căreia își ține discursurile.
Practica aceasta de a arata oamenilor că fără PSD, Romania sau mai bine zis Judetul Vaslui ar sta doar în noroi, este o practică învechită și parșivă a celor din PSD care și-au trecut acest județ pe persoană fizică.

În ultimele luni, Buzatu a tot calcat strâmb și a arătat că are o echipa de marionete care îl susțin fără clintire și gândire.
La Huși, a făcut una dintre cele mai mari aroganțe din acest an. Toată lumea s-a sesizat că acesta a inventat niste excepții pentru a transfera din conturile vasluienilor, distracția făcută de primarul Ciupilan pentru hușeni.
Ipocrizia lui Buzatu și prostia lui Ciupilan a costat bugetul județului 200.000 lei.
Și cum călătorului ii stă bine cu drumul așa și cu petrecărețul Buzatu, acesta nu lipsește de la nicio petrecere indiferent de statutul acesteia…
Surpriza la zilele satului Mărăseni, primarul comunei Stefan cel Mare anunță cu mare fast că la jumătatea lunii noiembrie, locuitorii vor avea acces la gaze naturale.
Chiar foarte mândru de marea realizare, primarul anunță cat de mult s-a schimbat în bine viața locuitorilor cu acces la apa,canalizare, străzi asfaltate…
La aceast mic bairam a cântat formatia Azur…au cântat multi ani trăiască domnului Buzatu cu ocazia sărbătorii Sf Dimitrie, prenumele lui Buzatu, fiind Dumitru.
De apreciat este perspicacitatea solistului vocal al formației Azur, care a “urecheat pe cele doua vedete, primarul Mihai Morar al comunei Stefan cel Mare, dar și pe Buzatu” ca sa își țină promisiunile de dezvoltare a satului Maraseni.
Lui Buzatu ia dispărut zâmbetul de pe buze după cântarea și urările de bine ale solistului.
Abia plătesc gazele cei din oraș care au salarii, vedem cum se vor descurca cei cu pensii de 1000 lei din sat!


Dar situația de manipularea PSD -ului și ducere in eroare a oamenilor continua sub forma unei psihologii prin care mint oamenii de 30 de ani, este prezentă și la evenimentul istoric de taiere a panglicii asfaltării unui amărât de drum de 13 km.

Asfăltarea a 13 km de drum, este catalogat de către psd-isti drept un moment istoric. Este vorba de cele patru localități din comunele Pungești și Gârceni care au în sfârșit acces la un drum absolut normal pentru secolul 21. Consiliul județean a reușit în sfârșit prin PNDL sa asfalteze un tronson de 13 km a DJ 159, o investiție de 18.7 milioane lei.
Buzatu s-a arata foarte incantat de marea realizarea încât a ținut să precizeze că doar prin susținerea primărilor comunele Gârceni și Pungești (PSD -isti) vor continua dezvoltatea .


Cel care pune presiune pe cetățenii din comune, este vicepreședintele Consiliului Judetean, Ciprian Trifan, acesta este omniprezent și un fel de prelungire a gândirii fam. Buzatu ceea ce ne face să ne gândim că acesta îi va prelua cat de curând atribuțiile domnului Buzatu, care evident este din ce in ce mai obosit și surmenat de viață bună . Ciprian Trifan a atras atentia cã au mai fost trei proiecte pentru un tronson până la Băcesti care va trece prin Băbușa care cer” timp îndelungat de viabilitate”. Toate aceste lucruri arată că de fapt, judetul este ținut în mizerie și sărăcie, tocmai pentru a aparea primarii, subalternii care sa treacă prin testul suprem prin care sa “jure” credință și loialitate Familiei Buzatu.


Invitat Dumitru Buzatu, la evenimentul “Topul Judeţean al Firmelor”, organizat de Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Vaslui, eveniment la care au participat zeci de oameni de afaceri din judeţ, aleși locali dar și directori de deconcentrate, domnul Buzatu a ținut un moment mai mult de reculegere decât de îndrumare și încurajare a oamenilor de afaceri.


Gafele continuă și porumbelul a fost eliberat în sfârșit se domnul Buzatu.

Buzatu a ținut să precizeze că în acești 30 de ani de huzur pe banii contribuabililor și de afaceri cu statul), “Cel mai greu lucru a fost să nu mi se urce de tot la cap. Cred că acest aspect îi trebuie capitalului românesc: seriozitate, multă muncă, pentru a nu i se urca micului capitalist la cap, să creadă că e puternic și poate face orice. Trebuie să fiți foarte atenți”, a precizat acesta…..și astfel a zburat porumbelul din gura lui Buzatu, probabil într-un moment de luciditate sau sub presiunea unui proces de conștiință…doar domnia sa, știe ce a vrut să transmită așa subtil…
Se cunoaște repulsia domnului Buzatu la adresa capitalului străin. Drept dovadă a faptului că Vasluiul este ocolit aproapele în totalitate de investitorii străini.
Partidul AUR, singurul partid care face opoziție tuturor partidelor care au distrus Romania și care este Partidul Romanilor, suntem cu ochii pe voi toți cei care faceți legea în folosul vostru și în defavoarea cetățenilor.
Partidul AUR va spune adevărul despre voi și planurile voastre prin care vreți să țineți localitățile în sărăcie doar că sa vă voteze pe voi care vă prezentați ca fiind singura lor salvare.
Oamenii vor afla adevărul doar de la Partidul AUR.
Timp de 33 de ani, unele județele din Romania au investit și locuitorii lor au avut șansa la un trai bun cu un viitor cât de cât asigurat, atâta timp cât tineri fiind au reușit să asigure un trai decent copiiilor lor. Acestia din urma. au continuat dezvoltarea în comunitatea lor. Astfel au pensii, salarii decente care le asigura în trai decent


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informații de calitate.