Acum înțeleg de ce cetățenii comunei Costești se feresc să vorbească cu primarul Comunei. El nu iși respectă cetățenii !!!

Acum ințeleg de ce cetățenii comunei Costești se feresc să vorbească cu primarul Comunei.
El nu își respectă cetățenii !!! A și mentionat că au mai fost „ vreo 2 dar s-au liniștit”!

best auto leo vaslui

Acum ințeleg de ce cetățenii comunei Costești se feresc să vorbească cu primarul Comunei. El nu își respectă cetațenii !!! A și menționat că au mai fost „ vreo 2 dar s-au liniștit”!
în continuare după ce nu am primit nici un răspuns, am plecat.. surpriză..” Cine e ăsta? De ce pune intrebări? Aa..e din AUR.. Asta era problema comunei de fapt. Aștept publicarea ședintei live pe siteul primărie să revăd atitudinea Domnului Primar!

Comuna Costești
Ședința de consiliu local 31.10.2022 care nu a fost anuntată, am formulat ca orice cetățean plătitor de taxe și impozite următoarele întrebări Domnului Primar Profesor Lascar Popa:

  • Târgul Comunal – de ce nu se facilitează întrarea în legalitate? Bani la bugetul comunei
  • Proiectul Ariei Protejate – Salcia Seculară – poate reprezenta un plus valoare pentru turism și promovarea comunei
  • Colectarea gunoiului săptămânal de pe DJ245L?
  • Din ce cauză nu se efectuează salubrizarea râului Ghilahoi, canalizarea, drumurile?
  • Până la data de 30.09.2022 – cheltuielile cu protecția mediului 108.126,63? Pe ce?
  • Câte proiecte europene au fost depuse? Câte fonduri europene au fost aduse?
    Am întarziat 2 minute la ședință, intru politicos Buna ziua și cum mă numesc. Continuă ședinta , într-un final am adresat întrebările de mai sus. Stimabilul domn primar a uitat numele, că cine sunt, că ce caut eu aici. Stimabile sunt un cetățean plătitor de taxe și impozite și a inceput să mă certe, mă simteam ca în clasa a 8a. Că ce vreau ce caut..cetățean la ședință publică (normal că era supărat că nu a fost anuntată) Stimabilul roșu de supărare căuta raspuns cine sunt..deși am repetat numele și funcția de cetatean, indignat de intrebările puse a continuat ce caut eu aici.. i-am reamintit că este o ședință publică, primăria nu este casa lui ca să țipe la cetățeni indiferent de intrebări. Acum ințeleg de ce cetățenii comunei Costești se feresc să vorbească cu primarul Comunei.
  • El nu își respectă cetățenii !!! A și mentionat că au mai fost „ vreo 2 dar s-au liniștit”!
  • în continuare dupa ce nu am primit nici un răspuns, am plecat.. surpriză..” Cine e ăsta? De ce pune intrebări? Aa..e din AUR.. Asta era problema comunei de fapt. Astept publicarea sedintei live pe siteul primărie să revăd atitudinea Domnului Primar! Respect Zero față de cetăteni, Transparența Zero !!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informații de calitate.