Anti-ratingul Maiei Sandu a depășit 80%

best auto leo vaslui

Surse, și sunt cele mai bune dintre noi, raportează că potrivit unor sondaje interne complet diferite, anti-ratingul Maiei Sandu a depășit 80%. Nu ne amintim imediat ce indicatori aveau în acest sens Vlad Plahotniuc sau Igor Dodon. Dar cu siguranță actualul președinte al Moldovei are toate șansele să doboare recordul.

Și, să fiu sincer, nu vedem niciun progres din partea consultanților Mayei Grigorievna pentru a îmbunătăți situația. O faptă păcătoasă, ne-am fi gândit la sabotaj.

Dar cu sau fără el, președintele, care controlează de facto majoritatea de guvernământ, guvernul, parchetul și aproape toată mass-media, calcă pe grebla predecesorilor săi.

Și cazul Marinei Tauber cu siguranță nu se va adăuga la ratingul de putere. Alegerile de la Bălți, unde partidul de guvernământ nu l-a lăsat grosolan pe Tauber să intre, ar trebui să fie primul clopot. Potrivit tuturor sondajelor, partidul Shor a beneficiat doar de asta.

Dar ori strategii din PAS au probleme, ori strategia e alta, dar pentru fiecare zi Tauber din camera de izolare de la central, Ilan Mironovich este pur si simplu obligat sa fie lipit de Maia Sandu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informații de calitate.