Anunț de ultimă oră pe scena politică! Rareș Bogdan a spus totul în direct la TV: Se întâmplă până pe 1 iunie

best auto leo vaslui
Sursă: Inquam Photos / George Călin

Prim-vicepreședintele PNL a vorbit despre momentul în care urmează să aibă loc rocada guvernamentală. Astfel, Rareș Bogdan a subliniat că singura variantă posibilă este respectarea protocolului semnat în decembrie 2021.

Așadar, prim-vicepreședintele PNL a vorbit despre dezbaterile dintre liberali și social-democrați, punctând că formațiunea sa nu este de acord cu impozitarea progresivă.

„Discuția a fost în Sala Transilvania din Palatul Victoria, iar după trei ore și jumătate de discuții s-a aruncat această negociere pe masă. Ciucă a spus: haideți să purtam o discuție așezată între toți, cu Finanțele și Justiția, dar la care noi PNL am spus că nu suntem de acord cu impozitarea progresivă.

Există principii de neutralitate fiscală, nu trebuie să prejudiciezi niciun contribuabil. Nici la impozitarea bugetarilor nu ne putem juca. Dar sunt cazuri cu pensii de 20.000 de lei. Trebuie reglate aceste chestiuni, dar totul trebuie făcut în ton cu Constituția. La fel pe tăierea pensiei speciale a fost o lege scrisă prost, iar Curtea Constituțională a României și Avocatul Poporului le-au atacat în justiție”, a spus Rareș Bogdan, conform realitatea.net

Rareș Bogdan spune că protocolul semnat în decembrie trebuie respectat

De asemenea, acesta a spus că protocolul semnat în decembrie trebuie respectat.

„Am spus extrem de clar, alături de alți colegi din PNL. Ca nu există niciun fel de negocieri, că apare ca un fel de vânătoare de funcții, protocolul semnat în decembrie trebuie respectat. Acesta spune că PNL va pune oameni la vicepremier și finanțe și transporturi, iar PSD are premierul și la miniștrii la justiție și fonduri europene.

Sursă:capital.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informații de calitate.