Asistăm la o lovitură de stat. PSD a trădat pe români și constituția votând Legile Justiției Antiromânești 

best auto leo vaslui


Ce înseamnă lovitură de stat: atunci când ordinea constituțională este răsturnată de anumite grupuri de interese. Asta este ceea ce noi vedem astăzi. Acest lucru se poate face prin forță, așa cum a făcut grupul Ion Iliescu în 1989, sau se poate face folosind mijloace fără forță: folosind abuziv majoritatea parlamentară.

Scopul constituției este acela de a putea asigura continuitatea unui stat. Nu se poate ca la fiecare guvernare o majoritate politică de moment să facă modificări radicale și fundamentale ce ar putea afecta însăși existența statului român. Ori asta se întâmplă acum.

Sub pretextul că așa ne cere Europa, PSD și PNL au introdus un pachet de legi care modifică fundamental legislația românească. Acest lucru se face ilegal și cu încălcarea constituției.

Acest pachet de legi are 2 prevederi fundamental greșite: constituția românească devine opțională prin eliminarea sancțiunilor în cazul în care nu este respectată și dreptul european va prima în fața constituției. Practic PSD și PNL fac Trădare de patrie și pun dreptul european în fața constituției, ceea ce nu este permis.

Pachetul de legi se află la Senat. Au fost depuse sute de amendamente la acest pachet de legi dar ele au trecut prin vot pe repede înainte, fără o dezbatere reală.

Legea va trece de Senat, acolo unde susținerea PSD, PNL, USR și UDMR. AUR s-a opus acestui pachet de legi deoarece ele ușurează ordinea constituțională.

Cenzura pe media este totală

În media asistăm la o cenzură totală pe acest pachet de legi. Presa a lipsit total de la dezbateri și vot.

Peste 300 de milioane de lei a dat presei PSD și PNL. Pentru acești bani presa tace, este complice.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informații de calitate.