AUR: Camioane încărcate neregulamentar cu material lemnos, identificate de parlamentarii AUR care au vizitat fabrica HS Timber din Covasna

best auto leo vaslui

O delegaţie de parlamentari ai Alianţei pentru Unirea Românilor a vizitat fabricile de prelucrare a lemnului din Alba şi Covasna. În cadrul controlului parlamentar efectuat în interiorul fabricii HS Timber din localitatea Reci, judeţul Covasna, au fost identificate trei masini cu încărcătură neconformă din punct de vedere legal, spune partidul.

La inspecţia parlamentară au participat preşedintele AUR, George Simion, deputatul AUR, Dan Tănasă, avocatul Gheorghe Piperea şi Tiberiu Boşutar, activist de mediu.

La sesizarea făcută de parlamentarii AUR, Poliţia din Covasna a constatat neconcordanţe în privinţa încărcăturii la mai multe autocamioane. În urma verificării camioanelor din curtea HS Timber s-a putut constata că fotografiile care trebuia să însoţească în mod obligatoriu încărcătura erau neconforme. Un al treilea camion a folosit un aviz pentru lemn de fag, deşi transporta material răşinos, pentru care nu avea acte.
În urma sesizării făcute de reprezentanţii AUR, companiile găsite cu nereguli ar putea fi sancţionate de către instituţiile abilitate. În cazuri de contravenţii grave, sancţiunile pot merge până la confiscarea camioanelor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informații de calitate.