AUR, reacție dură față de impunerea mașinilor electrice în UE: E parte a unui plan eco-marxist, de distrugere a economiei statelor UE / Este o utopie

best auto leo vaslui

Partidul AUR a reacționat dur față de adoptarea de către UE a planului de renunțare la mașini noi pe benzină sau motorină începând cu 2035.

Președintele formațiunii, deputatul George Simion, a declarat că alegerea liderilor UE este „o utopie”, care este îndreptată mai ales împotriva țărilor sărace.

„E un atac mai ales la adresa țărilor sărace, este o utopie. Nu avem infrastructura pentru ca mașinile electrice să fie încărcate în toate țările UE. Facem un apel la europarlamentarii români care au votat „pentru” ca să își explice votul. Sunt aceiași care au votat pentru închiderea minelor și împotriva familiei”, a spus George Simion.

Senatorul Claudiu Târziu a afirmat că decizia face parte dintr-un plan „eco-marxist de distrugere a economiei UE”.

„E parte a unui plan eco-marxist, de distrugere a economiei statelor UE și un plan pe care niciun om normal la cap nu poate să-l aprobe.

Sperăm că vom putea anula astfel de măsuri aberante, care sunt împotriva popoarelor europene. Parlamentarii români care au votat pentru acest plan și această măsură stupidă, trebuie să dea socoteală poporului român.

Ei nu sunt obișnuiți să o facă”, a explicat președintele Consiliului Național al AUR.

Reamintim că decizia renunțării la mașini pe bază de combustibili fosili fusese luat de Comisia Europeană încă din vara lui 2022. Această măsură radicală a fost adoptată în numele planului liderilor UE de a ajunge la zero emisii de CO2 până în 2050, ca să combată „schimbările climatice”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informații de calitate.