Aventurã bahicã a unui bârlãdean de 71 de ani! A fãcut praf tot ce i-a iesit în cale: douã adolescente, câteva masini parcate si un gard!

best auto leo vaslui

La vârsta de 71 de ani, un bărbat din Bârlad s-a urcat la volanul mașinii sale sub influența băuturilor alcoolice. Conducând cu o alcoolemie de 0,55 mg/l alcool pur în aerul expirat, septuagenarul a provocat un accident în parcare și a continuat să lovească alte autovehicule parcate în încercarea sa de a părăsi locul incidentului. Martorii incidentului au raportat că șoferul a încercat să părăsească locația de mai multe ori, lovind alte două autovehicule în timp ce era în stare de ebrietate.

Potrivit poliției, accidentul s-a produs pe strada Siret din municipiul Bârlad, unde bărbatul a încercat să părăsească o parcare situată în spatele magazinului Berlin. În timp ce încerca să iasă din parcarea respectivă, șoferul a lovit două adolescente cu mașina. Fetele au avut noroc și nu au suferit răni grave. Ulterior, bărbatul a continuat să conducă și a lovit un gard de plasă de sârmă, precum și alte autovehicule parcate, refuzând să oprească și să coboare din mașină.

Bărbatul a fost oprit de polițiști, care au constatat că acesta avea o alcoolemie de 0,55 mg/l alcool pur în aerul expirat. El a fost dus la spitalul municipal Bârlad pentru a i se recolta probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. Polițiștii au deschis o anchetă pentru a investiga incidentul, care a provocat doar pagube materiale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informații de calitate.