Biden împodobește Casa Alba cu drapelul LGBTQ pentru evenimentul „Mândriei”: „Sunt cei mai curajoși și cei mai inspirați oameni pe care i-am cunoscut vreodată”

best auto leo vaslui

Președintele a numit comunitatea LGBT „cei mai curajoși și mai inspirați” oameni pe care i-a întâlnit vreodată, prezentându-i drept un exemplu pentru întreaga lume, scrie FoxNews

Președintele Biden a găzduit evenimentul „Luna Mândriei 2023” pe gazonul Casei Albe sâmbătă, decorând zona cu motive de curcubeu și „steagul Mândriei și Progresului”.

La evenimentul care găzduiește interpreți și vorbitori care reprezintă cauze LGBT, Biden a etichetat comunitatea Pride drept „cei mai curajoși și mai inspirați oameni” și un „exemplu” pentru SUA și întreaga lume.

„În afara porților acestei case sunt cei care vor să ne tragă țara înapoi și atâtea bătălii încă de înfruntat. Dar astăzi, nu suntem aici pentru a fi puternici. Nu suntem aici pentru a fi curajoși. Chiar dacă pentru atât de mulți dintre voi, doar să veniți la acest eveniment este un act de curaj”, a spus Prima Doamnă Jill Biden .

„Luna fericită a mândriei!” le-a spus Biden mulțimii. „La mulți ani de mândrie! Viață fericită de mândrie!”

Pe balconul Casei Albe a fost atârnat un „Drapel Mândriei și Progresului” pentru eveniment, între două steaguri americane.

În timpul discursului său, președintele a repetat o anecdotă pe care a spus-o frecvent în trecut – susținând că, când era copil, a văzut doi bărbați sărutându-se și s-a întors la tatăl său pentru o explicație.

Biden susține că tatăl său i-a spus: „Este simplu, Joe. Se iubesc”.

De asemenea, el a remarcat în mod special sprijinul său intens pentru „copiii LGBTQ” și „copii transgender”.

„Sunteți unii dintre cei mai curajoși și mai inspirați oameni pe care i-am cunoscut vreodată. Și am cunoscut o mulțime de oameni buni”, a spus Biden. „Ați dat un exemplu pentru națiune – și, sincer, pentru lume”.

El a spus că administrația sa face tot ce poate „pentru a promova egalitatea pentru comunitatea LGBTQ din națiunea noastră, întreaga națiune”.  „Punem protecții pentru locuințe și locuri de muncă, îngrijire medicală, educație și sistemul de justiție pentru combaterea practicilor periculoase și crude ale terapiei de conversie”, a spus el

Evenimentul are loc în timp ce părinții din toată țara retrag copiii de la ore din cauza evenimentelor Pride care au loc în școlile lor locale. În două cazuri a izbucnit violența între părinții armeno-americani și activiștii progresiști în legătură cu programele și evenimentele găzduite în școlile copiilor lor, scrie PostMillenial

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informații de calitate.