Bihor: O femeie a fost trimisă în judecată, fiind acuzată că şi-a ucis fostul concubinul, înjunghiindu-l atunci când acesta ar fi vrut să întreţină relaţii sexuale cu ea

best auto leo vaslui

Parchetul de pe lângă Tribunalul Bihor a transmis, marţi, printr-un comunicat de presă, că procurorii au finalizat urmărirea penală şi au dispus trimiterea în judecată, în stare de arest preventivă, a unei femei de 41 de ani pentru  săvârşirea infracţiunii de omor.

“În fapt, în seara zilei de 20.03.2023 victima V.A. în vârstă de 53 de ani (fostul concubin al inculpatei) a consumat băuturi alcoolice împreună cu inculpata B.M.G. şi cu actualul ei concubin, la domiciliul inculpatei din oraş Aleşd, cartier Obor. Pe fondul consumului de alcool, victima V.A. şi-a manifestat dorinţa de a întreţine relaţii sexuale cu inculpata B.M.G., fosta concubină, care fiind iritată de atitudinea victimei, i-a aplicat acesteia, cu un cuţit de bucătărie, o lovitură, la nivelul hemitoracelui stâng anterior, regiune pectoral stângă, cu consecinţa lezării inimii şi a pericardului, ceea ce a condus la decesul victimei”, se arată în comunicat. 

Dosarul a fost trimis spre competentă soluţionare Tribunalului Bihor cu propunere de a se menţine măsura arestului preventiv dispus în cauză.

Sursă:news.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informații de calitate.