Buda în curte și BMW la poartă – Poliția Botoșani cumpără șase WC-uri din lemn pentru sediile de la țară

best auto leo vaslui

Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Botoșani a început o procedură prin care intenționează să cumpere 6 WC-uri din lemn pentru dotarea secțiilor de poliție rurală din județ.

Întreaga achiziție se ridică la suma de 9.000 de lei și este pentru șase posturi de poliție rurale din județul Botoșani.

În caietul de sarcini se indică faptul că în cadrul achiziției se dorește „confecționarea a șase unități clasice WC din lemn de rășinoase, neracordabile la utilități”.

În 15 mai, în județ au ajuns primele două BMW 320i xDrive, achiziționate de IGPR în urma unei licitații desfășurate anul trecut. În total, vor fi cumpărate la nivel național 600 de modele BMW care vor fi folosite de polițiștii rutieri în misiunile de patrulare, supraveghere și monitorizare a traficului rutier.

Reprezentanții Poliției Botoșani susțin că nu s-a luat în calcul nicio clipă varianta construirii unor grupuri sanitare decente și adaptate vremurilor actuale în care practic funcționăm conform cerințelor europene și avem pretenții asemenea. Iar acest lucru este cauzat de nealocarea resurselor financiare pentru infrastructura care susține activitatea Poliției, susțin jurnaliștii botoșăneni.

În județul Botoșani sunt funcționale 71 de sedii de poliție rurale și aproape toate au toalete în „fundul curții”. Sunt practic construcții din lemn neracordate la utilități și care, mai ales pe timpul verii, emană un miros pestilențial.

Cele șase WC-uri de la Botoșani, de la momentul semnării contractului de achiziție, vor avea un termen de livrare de 10 zile și o garanție de 12 luni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informații de calitate.