Bulgaria, desemnată cea mai nefericită tară din UE într-un studiul Eurostat

best auto leo vaslui

Eurostat a numit cea mai nefericită țară din UE.
Bulgaria este recunoscută drept cea mai nefericită țară din Uniunea Europeană (UE). Acest lucru este dovedit de rezultatele unui studiu al agenției europene de statistică Eurostat.
Bulgaria este recunoscută drept cea mai nefericită țară din Uniunea Europeană (UE). Acest lucru este dovedit de rezultatele unui studiu al agenției europene de statistică Eurostat, citat de The Independent.
Este clar că bulgarii și-au evaluat satisfacția generală față de viață la mai puțin de șase puncte din zece. În plus, nemții nu au fost nici foarte mulțumiți de viață, cotând-o cu 6,5 puncte. În același timp, unii dintre ei s-au plâns de anxietate și apatie.

Potrivit studiului, cei mai fericiți oameni trăiesc în Austria, și-au evaluat nivelul de satisfacție la opt. Rate ridicate au fost înregistrate și în România, Polonia și Finlanda. Ei au împărțit locul doi, obținând 7,7 puncte fiecare.

Mai devreme s-a cunoscut care sunt rezidenții din UE care lucrează cel mai puțin. Finlandezii au ocupat primul loc, francezii au ocupat al doilea, iar suedezii au ocupat locul trei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informații de calitate.