Cătălin Drulă recunoaște – USR pregătește o coaliție pentru alegeri: „Cred că vom învinge noi în 2024”

best auto leo vaslui

Cătălin Drulă, președintele USR, a declarat că USR vrea să creeze pentru alegerile din 2024 un pol politic cu ”forțe compatibile” prin care să ofere o alternativă la oferta PSD și PNL.

El a precizat că USR are o bună colaborare parlamentară cu Forţa Dreptei, iar la nivel local cu PMP, însă este prematur să se pronunţe dacă Forţa Dreptei va ajunge în Parlament în 2024.

”Opoziția democratică a României înseamnă aproape în deplinătate USR. Dacă vă uitați la dimensiunea din Parlament, 14-15% cât are USR înseamnă cel mai mare partid de opoziție. Mai există un partid care nu e la putere, dar este un partid extremist (…) N-aș spune că opoziția este fragmentată. USR este un partid care are, să spunem, primari care guvernează în momentul de față peste 1,7 milioane de oameni din România”, a spus Drulă.

”Cred că vom învinge noi în 2024, această parte din societate care se opune pesedismului, dar și extremismului. Această schemă de laborator Iliescu-Vadim, repetată cu Ciolacu și Simion, va eșua”, a adăugat el.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informații de calitate.