Cel puţin cinci morţi după explozii la Kiev şi în alte oraşe din Ucraina. Alerte de raid aerian în toată ţara

best auto leo vaslui

Capitala Ucrainei, Kiev, a fost zguduită de explozii, vineri dimineaţă, şi alarme de raid aerian şi explozii au fost raportate în întreaga ţară, potrivit Interfax Ucraina şi relatărilor de pe reţelelel sociale, scrie Reuters. La Uman, în regiunea Cerkasî, rachete au lovit o clădire rezidenţială şi depozite. La Dnipro, o femeie şi un copil au fost ucişi.

Igor Taburets, şeful Administraţiei Militare a regiunii Cherkasy, a afirmat pe Telegram că o rachetă de croazieră a lovit clădirea, iar serviciile de urgenţă se află acolo.

”În această dimineaţă, ocupanţii au atacat Cherkasy. Sunt două lovituri ale unor rachete de croazieră la Uman: o clădire rezidenţială şi clădiri ale unor depozite. Acum aflăm consecinţele. Toate serviciile sunt acolo. Alerta aeriană continuă”, a arătat el.

Pe reţelele sociale sunt postate imagini video cu urmările atacului asupra clădirii rezidenţiale. Până în prezent nu sunt informaţii despre victime.

Interfax a arătat că, după miezul nopţii de joi spre vineri, au fost raportate explozii în Dnipropetrovsk, Kremeciuk şi Poltava, în centrul Ucrainei, în Nikolaiev în sud şi o altă sursă online a raportat o explozie în regiunea Kiev.

Interfax a citat conturi regionale de Telegram care afirmau că aparate de zbor neidentificate se îndreptau spre vestul ţării.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informații de calitate.