Donald Trump îi asigură pe americani că îl va „zdrobi” pe Joe Biden în alegerile din 2024

best auto leo vaslui

Donald Trump a promis în fața alegătorilor săi din New Hampshire că îl va „zdrobi” pe președintele Joe Biden – a cărui candidatură tocmai a fost oficializată – în alegerile din 2024.

Iată ce a declarat acesta: „În 2024, America va avea de ales între „succes și eșec”, „securitate sau anarhie”, „prosperitate sau catastrofă. Îl vom zdrobi pe Joe Biden”

Donald Trump, în vârstă de 76 de ani, a aruncat de asemenea o lovitură lungă la adresa guvernatorului Floridei, Ron DeSantis – cel mai mare rival al său pentru nominalizarea republicană la președinție, dar care nu și-a declarat încă candidatura.

În pofida acuzării sale istorice, Donald Trump se află în prezent deasupra plutonului de candidați republicani. Prin urmare, el ar putea fi ales de partidul său pentru a-l înfrunta din nou pe Joe Biden în noiembrie 2024.

New Hampshire se numără printre primele state care vor organiza primarele republicane la începutul anului 2024. O victorie în acest stat i-ar garanta lui Donald Trump un impuls prețios – și necesar – pentru viitor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informații de calitate.