Cerșetorul de profesie Iulian Bulai de la USR atacă un ziar ce cuprindea în prima pagină pe Mihai Eminescu: o revistă extremistă

best auto leo vaslui


Birocrația Uniunii Europene a inventat în fiecare din statele membre câte un partid globalist neomarxist. Aceste partide au ca principală menire subminarea identităților naționale și formarea unei noi identități comune, europene. Toată cultura pe care s-a clădit civilizația europeană ar trebui ștearsă și înlocuită rapid cu una globalistă. Ele promovează interesele globaliste federaliste ale Uniunii Europene și nu interesele statelor.

USR este unul din aceste partide. Ele în general au același model: promovează ideologia de gen, susțin federalizarea Uniunii Europene și dispariția statelor, cei care le-au format și le conduc fie au avut funcții prin Bruxelles, fie și-au făcut studiile prin Uniunea Europeană.

Mergând pe aceeași linie a partidelor europene globaliste antinaționale, în cazul de față antiromânești, USR atacă în mod permanent tot ceea ce înseamnă identatea națională. Astfel că atacurile se fac nu doar asupra istoriei ci și asupra marilor oameni de cultură pe care acest neam i-a avut. Ori cine este mai reprezentativ pentru România dacă nu Mihai Eminescu.

USR, prin Iulian Bulai, a lansat un atac dur asupra unui gest minor: un ziar de cultură care cuprindea și articole despre sau scrise de Mihai Eminescu a fost împărțit la intrarea în Teatrul Național din București.

Unde ar fi dorit Iulian Bulai să fie distribuit un ziare de cultură dacă nu într-o zonă destinată culturii?

Sigur că parlamentarul USR cu greu reușește să se educe pe Netflix sau HBO, căci în general nu poate ține privirea mai mult de 10 secunde pe TikTok.

Ziarul în cauză a fost considerat extremist deoarece pe prima pagină era poza și un articol despre Mihai Eminescu.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informații de calitate.