Succes uriaș al lui George Simion și al AUR: Organizațiile de pensionari vor participa, pe 2 octombrie, la cel mai mare protest anti-guvernamental și anti-Iohannis!

best auto leo vaslui


Preşedintele AUR, George Simon, a făcut un nou apel la proteste în stradă, pe 2 octombrie.

George Simion, împreună cu societatea civilă şi organizaţiile de pensionari, pun la cale cel mai mare protest anti-guvernamental. Evenimentul va avea loc pe data de 2 octombrie unde, potrivit liderului AUR, vor participa românii nemulțumiți din toate județele inclusiv

George Simion îi cheamă la protest pe toți românii nemulțumiți de actuala guvernare. Inclusiv pensionarii vor ieși să-şi exprime nemulțumirea, a avertizat politicianul.

„Eu cred că vom avea mulți oameni în stradă, suntem singura organizație care poate mobiliza pentru un protest anti-guvernamental mulți oameni, peste 10.000 de oameni”, susține liderul AUR, George Simion.

Vor veni din fiecare județ al țării, vom mobiliza autocare pe care oamenii și le plătesc singuri. Am lansat pe Facebook o provocare – ‘Vii la protestul din 2 octombrie, împotriva regimului Iohannis?’. 17.000 de oameni mi-au confirmat până acum.

Regimul Ceaușescu tăia curentul pentru a putea aloca energie pentru marile fabrici. La noi, pentru ce? Pentru bursa de la Viena, pentru Virgil Popescu?”, a mai subliniat liderul AUR.

Președintele AUR a mai anunțat, în direct la Romania TV,  că a vorbit şi cu asociațiile de pensionari care i-au confirmat că vor participa la protestele din 2 octombrie.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informații de calitate.