Ciolacu, numai cuvinte de laudă pentru Ciucă: „PSD și PNL sunt cele două partide „mature” de care România are nevoie”

best auto leo vaslui

Marcel Ciolacu a devenit penibil în cursa sa pentru funcția de premier. Liderul PSD a ajuns să îl ‘iubească’ pe Klaus Iohannis și Partidul Național Liberal pentru a se asigura că ajunge premier la rotativa din luna mai.

Iată ce a spus Marcel Ciolacu despre Nicolae Ciucă: „Ne consultăm permanent, ne întâlnim și vorbim des la telefon. Eu vă spun că și după 2024, văd o largă coaliție între cele doua partide, PSD și PNL. Cred că împreună cu dl Ciucă putem creiona un viitor și din 2024”.

Liderul PSD a anunțat că prioritatea guvernului pe care îl va conduce este să se treacă de ”la o economie bazată pe consum, așa cum este acum, cu una bazată pe producție”.

Mai mult, Marcel Ciolacu este gata să facă alianță cu președintele Iohannis dacă va ajunge premier la rotativa din luna mai, în ciuda trecutului anti-PSD al acestuia.

Surse politice apropiate de guvern susțin că, în luna mai, vom asista la o nouă criză politică, deoarece liberalii nu doresc cedarea funcției de premier către PSD. Klaus Iohannis va fi pus într-o situație penibilă, având în vedere campaniile acestuia din trecut anti-PSD.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informații de calitate.