Ciucă, la împlinirea a 33 de ani de la înfiinţarea SPP: Profesioniştii din această structură şi-au îndeplinit cu deplină responsabilitate misiunile încredinţate, contribuind la credibilitatea şi siguranţa României

best auto leo vaslui

Prim-ministrul Nicolae Ciucă a afirmat, cu ocazia împlinirii a 33 de ani de la înfiinţarea Serviciului de Pază şi Protecţie, că „profesioniştii din această structură şi-au îndeplinit cu deplină responsabilitate misiunile încredinţate, contribuind la credibilitatea şi siguranţa României”.

„Serviciul de Protecţie şi Pază împlineşte astăzi 33 de ani de la înfiinţare, timp în care profesioniştii din această structură şi-au îndeplinit cu deplină responsabilitate misiunile încredinţate, contribuind la credibilitatea şi siguranţa României. Complexitatea activităţilor desfăşurate de personalul SPP implică pregătire asiduă şi provocări în continuă schimbare, cărora această structură de elită le-a făcut faţă cu brio de fiecare dată, inclusiv pentru siguranţa oaspeţilor oficiali ai statului român”, a afirmat Nicolae Ciucă, potrivit unui comunicat de presă al Executivului.

Şeful Guvernului a mai spus că „fiecare misiune îndeplinită cu succes de angajaţii Serviciului de Protecţie şi Pază conturează şi mai mult imaginea României ca partener de încredere în plan extern şi ca spaţiu de stabilitate şi securitate”.

„În acest fel, profesioniştii SPP au demonstrat, prin misiunile îndeplinite ireproşabil, că reprezintă garantul siguranţei, preciziei şi al fermităţii. Îi felicit pentru buna reputaţie pe care o aduc României prin modul exemplar de acţiune. La mulţi ani şi succes în misiunile viitoare!”, a conchis Ciucă.

Sursă:news.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informații de calitate.