Manifestație. AUR-ul s-a triplat, peste 20.000 de români protestează în București. La TV liniște

best auto leo vaslui

Manifestație. AUR-ul s-a triplat, peste 20.000 de români au protestat în București. La TV liniște, nimeni nu știe nimic despre nimic. Cenzura din România funcționează la nivel de presă, dar pe rețelele de socializare românii pot vedea cu ușurință adevărul: țara merge prost, corupția este mare, birocrația nemulțumește pe fiecare român.

Manifestația impresionantă astăzi în București: peste 20.000 de români din toată țara au participat la un protest antiguvernamental. Au venit români din Suceava, Timișoara, Cluj sau Constanța. Toate județele țării au fost reprezentate la această mare manifestație.

Românii cer o viață mai bună, respect față de cetățeni, mai puțină birocrație, protejarea fermierilor români, ajutor pentru transportatori, stoparea legilor infame prin care copiii țării pot fi luați de către statul român pentru simplul motiv că părinții sunt săraci.

Este vorba despre un protest asumat direct de către partidul AUR iar mulțimea impresionantă a pornit la ora 16 din fața Palatului Parlamentului.

Traseul urmat a fost: Palatul Parlamentului, Piața Unirii, Piața Universității, Piața Romană, Piața Victoriei.

Marșul a continuat mai apoi spre sediul PNL și PSD, acolo unde mulțimea adunată a scandat lozinci antiguvernamentale.

AUR crește deoarece partidele puterii sunt corupte și nu se țin de cuvânt

Partidele puterii, ale ale lui Klaus Iohannis, adică PSD și PNL, mint în fiecare zi pe români. Ei au crezut că dacă plătesc presa din România să spună românilor că o duc bine atunci cetățenii chiar vor crede acest lucru. Însă prețurile din România sunt mari iar salariile sunt mici.

Alianța pentru Unirea Românilor și-a triplat procentele în mai puțin de trei ani. Românii nu mai cred în minciunile puterii și văd în formațiunea condusă de către George Simion alternativa reală la sistemul politic care a distrus România în ultimii 33 de ani.

AUR crește deoarece puterea conduce pe încercate iar românii caută o alternativă reală și nu o invenție a sistemului.

La acest moment formațiunea condusă de către George Simion a trecut de 30% , însă mulți dintre români preferă să nu spună cu vine votează. Sunt șanse majore ca astăzi AUR să fie aproape sau chiar să depășească PSD iar acest lucru se vede mai ales în județele țării, acolo unde primarii trebuie să se confrunte cu nemulțumirea românilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informații de calitate.