Costel Alexe, şeful Consiliului Judeţean Iaşi, la Forumul Aleşilor Locali PNL: Dacă în 2020 am fi înţeles cu toţii în partid că fiecare vot contează, n-am fi fost puşi în situaţia ca în mai sau în iunie 2023 să facem rocada premierilor

best auto leo vaslui

Preşedintele Consiliului Judeţean Iaşi, liberalul Costel Alexe, a declarat, marţi, că rotativa premierilor este o veste mai puţin bună şi că aceasta putea fi evitată, dacă filialele PNL ar fi obţinut rezultate mai bune la alegerile parlamentare din anul 2000.

Costel Alexe a afirmat, în cadrul Forumului Administraţiei Publice Locale PNL Iaşi, întrunire la care au fost prezenţi preşedintele PNL Nicolae Ciucă, dar şi secretarul general al partidului, Lucian Bode, că rotativa premierilor va avea loc şi că acest lucru se întâmplă pentru că în partid nu s-a înţeles la alegerile parlamentare din anul 2020 că fiecare vot contează.

”Vestea mai puţin bună este că va trebui să se întâmple această rotativă. Şi acuma, iertaţi-mă, se întâmplă tot din cauza noastră. Dacă în 2020 am fi înţeles cu toţii că fiecare vot contează şi am fi făcut o figură frumoasă şi la parlamentare, cum am făcut la locale, şi la Iaşi şi la Suceava, la Cluj sau la Bihor, n-am fi fost puşi în situaţia ca în mai 2023 sau în iunie 2023 să facem această rocadă”, le-a spus Costel Alexe aleşilor locali din judeţul Iaşi prezenţi la reuniunea PNL.

Totodată, Alexe a precizat că la Iaşi PNL are una din cele mai puternice filiale din ţară, dar a ţinut să adauge că un vot câştigat la Iaşi sau în Moldova este un vot câştigat mult mai greu decât la Cluj sau la Sălaj.

Costel Alexe a mai afirmat că România are nevoie de investiţii urgente. El consideră că românii nu mai au răbdare şi vor ca investiţiile să fie realizate cât mai repede. 

”Optsprezece miniştri ai Sănătăţii au promis în ultimii zece ani că în mandatul lor vor începe lucrările la Spitalul Regional de Urgenţe Iaşi”, a declarat Costel Alexe.

Sursă:news.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informații de calitate.