Cristian Pistol anunţă investiţii pentru fluidizarea traficului rutier şi pietonal în zona oraşului Buftea / Cotracte de peste 560.000 de lei

best auto leo vaslui

Directorul CNAIR, Cristian Pistol, anunţă, luni, investiţii pentru fluidizarea traficului rutier şi pietonal în zona oraşului Buftea. Au fost semnate trei contracte, care au o valoare de peste 560.000 de lei.

”Am semnat astăzi 3 contracte pentru proiectarea şi autorizarea lucrărilor de construire a două sensuri giratorii şi a unui pasaj pietonal subteran care vor fluidiza traficul rutier şi pietonal în zona oraşului Buftea”, anunţă, luni, Cristian Pistol.

Directorul CNAIR a precizat că a fost semnat contractul pentru Sensul giratoriu pe DN 1A, la intersecţia cu strada Ştirbei Vodă (oraş Buftea), cu o valoare de 181 mii lei (fără TVA).

De asemenea, pasajul pietonal subteran DN 1A, la intersecţia cu Bulevardul Mihai Eminescu (oraş Buftea), are o valoare de contract de 198 mii lei (fără TVA).

Amenajarea Sensului giratoriu pe DN 7, la intersecţia cu strada Milano, are o valoare contractuală de 181 mii lei (fără TVA).

”Proiectarea pentru toate cele trei contracte va fi asigurată prin PNRR, iar durata fiecăruia va fi de 120 zile. Prima etapă va dura 60 de zile şi vizează elaborarea Studiilor de Fezabilitate şi a expertizelor tehnice”, a mai transmis directorul CNAIR.

În cea de a doua etapă, care va dura tot 60 de zile, va fi elaborat Proiectul pentru autorizarea executării lucrărilor de construire.

Sursă:news.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informații de calitate.