Cu PNL aproape de 5% Muraru iar bate câmpii cu dizolvarea AUR și scoaterea în afara legii. Șanse mari să fie scos PNL din parlament

best auto leo vaslui

Alexandru Muraru este o nulitate a politicii românești. Dincolo de calitatea deosebită de slugă obedientă pe care o are și frăția cu ambasadorul catastrofă din SUA, acesta a încasat degeaba salariu de la cetățenii României.

Alexandru Muraru tocmai a recunoscut într-un articol că organele de cercetare penală au constatat că toate plângerele lui penale sunt fără sens , nejustificate și fără rost. Nu o spunem noi, o spun organele de cercetare penală. În acest sens Alexandru Muraru a ținut să atace pe procurori deoarece unii dintre ei au decis să nu fie obedienți și să nu facă jocurile politicienilor români. Este probabil ca și justiția din România să se fi săturat să tot fie încălțată.

Alexandru Muraru, unul dintre liderii care au reușit să ducă PNL aproape de 5%, debitează în continuare prostii vorbind despre scoaterea în afara legii a partidului AUR. Din ceea ce se vede însă în spațiul public este mai probabil ca AUR să scoată PNL din parlamentul României decât să scoată PNL partidul AUR din jocul politic.

PNL cade, AUR urcă, lucrurile sunt clare. Partidul condus de către GEORGE SIMION a depășit cu mult PNL și ține un ritm alert, având șanse majore să devină primul partid politic din România.

Anumite surse spun că deja AUR a încălecat și PSD, dar e mai bine să nu se discute despre acest lucru până ce nu avem și noi date certe.

Fratele lui Muraru este ambasadorul României în SUA. Acesta a fost pus acolo nu pentru calitățile sale deosebit ci pentru că este de asemenea o slugă obedientă, unul dintre oamenii sistemului, acel sistem care a pus România pe butuci în ultimii 33 de ani.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informații de calitate.