Cum au distrus satul românesc: nu exista comună fără agricultură, zootehnie, pomicultură și chiar piscicultură

best auto leo vaslui

Satul românesc a fost distrus de politicile criminale duse de către PSD și PNL în ultimii 33 de ani.

Acest material nu reprezintă un elogiu adus comunismului, dar atunci când trebuie să compari realizările lui Nicolae Ceaușescu cu cele ale academicienilor de la SRI de după 1989, îți vine să plângi de milă acestui popor.

Satele românești aveau viață înainte de 1989. După asasinarea lui Ceaușescu regimul politic uzurpator a încercat să denigreze tot ce era bun în acea perioadă, pentru a putea justica trasferul de putere și crimele de la revoluție.

Satele românești erau pline de viață deoarece în satele românești exista bunăstare și se muncea.

România avea o agricultură performantă și erau și este unul din principalii producători de cereale ai Europei. În acea perioadă exista lanțul scurt și local al transformării cerealelor în produse prelucrate. Așa se face că cerealele produse într-o comună era în mare parte folosite în acea comună pentru creșterea animalelor.

Nu există comună în România fără ferme de vaci, porci sau păsări. Practic cerealele ieftine erau folosite pentru creșterea animalelor iar România export carne în toată lumea. Astăzi 80% din carnea de porc pe care o punem pe masă provine din importuri deoarece exportăm cereale ieftine dar importăm carne scumpă.

De asemenea fiecare comună trebuia să aibă livezi iar acolo unde exista iazuri acestea erau utilizate pentru creșterea peștelui. Astăzi toate acestea au fost prădate de către oamenii din PSD și PNL, aceeași grupare de crimă organizată care și-a supus serviciile de informații, procuratura, justiția și statul român.

România are nevoie de sate vii, așa cum sunt ele în Germania, Italia sau Spania. Satele de acolo au viață economică, țăranii lor trăiesc ca la oraș, nu au nici un motiv să plece. Din acest motiv este nevoie ca în România satele să fie urbanizate dar acest lucru nu se poate face fără scăderea numărului de comune, căci astăzi avem prea mulți primari și prea puține investiții.

Statul trebuie să intervină major și să asigure dezvoltarea industriei alimentare, să fie prelucrate produsele românești la noi acasă, la noi în țară. Tot ceea ce partidele sistemului au distrus în ultimii 33 de ani trebuie să fie refăcut și asta urgent.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informații de calitate.