Dan Barna încălca legea cu trotineta când a fost călcat de un autoturism

best auto leo vaslui

Partidul neomarxist USR se dă de ceasul morții pe la televiziuni că ei reprezintă legea și ei niciodată nu încalcă legea.

Dar realitatea este total diferită deoarece numeroși membri ai USR au încălcat legea de-alungul timpului iar iertarea este o învățătură precizată de către biblie.

Cu toate acestea există o vorbă la români: nu te prezenta drept fată mare dacă nu ești.

Așa este cazul și lui Dan Barna. Acesta a avut recent un accident. Cică se plimba cu trotineta prin București când deodată un autoturism l-a lovit.

Ce nu se spune în toată această poveste este că Dan Barna a încălcat legea și nu șoferul.

Folosirea trotinetei se face cu respectarea anumitor reguli. Degeaba te plimbi cu trotineta dacă nu cunoști care este legea ori legea spune că atunci când te afli la trecerea de pietoni trebuie să te dai jos de pe trotinetă și nu treci strada pe trotinetă.

Aparent Dan Barna este bine și ne bucurăm pentru acest lucru. Era mai bine dacă fostul președinte al USR, din perioada coaliției cu PNL, respecta legea și nu punea un șofer român într-o situația incomodă: aceea de a fi cercetat pentru accidentarea fostului președinte.

Dan Barna este un politician român, născut pe 14 septembrie 1975, care a fost ales președinte al partidului politic Uniunea Salvați România (USR) în 2017. În 2020, a fost candidatul USR-PLUS la alegerile prezidențiale din România, obținând 14,18% din voturi și clasându-se pe locul trei în competiție. Dan Barna a fost ales deputat în Parlamentul României în 2016 și a ocupat funcția de vicepreședinte al Camerei Deputaților în perioada 2016-2017.

Nu este prima dată când Dan Barna se accidentează cu trotineta.

Da, în august 2021, Dan Barna a avut un accident cu o trotinetă electrică în timp ce se deplasa în București. Potrivit declarațiilor sale ulterioare, acesta a pierdut controlul trotinetei și a căzut, suferind câteva zgârieturi și contuzii minore. După incident, a fost internat pentru observații medicale, iar ulterior a fost externat și a revenit la activitatea sa politică. Accidentul lui Dan Barna a reînviat dezbaterea publică cu privire la siguranța în trafic a vehiculelor electrice și necesitatea reglementării lor în România.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informații de calitate.